Hi, ik ben Joy!

Deze blog gaat over mijn avontuur als ondernemer.
Ook een beetje over mijn lief en over hoe ik in het leven sta.

Een introductie

Een introductie

Vorig jaar werd ik 30. Een leeftijd waar ik behoorlijk lange tijd naar heb uitgekeken, in tegenstelling tot sommige anderen blijkbaar. 30 jaar. Dat is toch een mooie leeftijd. Je hebt al wat levenservaring en toch nog maar aan het begin van je leven staan. Wie kijkt er daar niet naar uit?!
Zo het geschiedde, 18 april 2017 vierde ik mijn 30ste verjaardag.

Dat is nog zo een tof onderwerp. We leerden elkaar iets meer dan twee jaar geleden kennen. Niet via Tinder of een ander social network, gewoon via een gezamenlijke kennis. Ik heb niets tegen Tinder, helemaal niet. Maar het is gewoon een feit dat ik mijn lief niet op die manier leerde kennen. We werden wel via Facebook geΓ―ntroduceerd, waarna we een tweetal weken hebben gechat. En toen bleek dat er na twee weken tijd nog steeds wederzijdse interesse was, was het de moeite om eens in het echte leven af te spreken. 

Tijdens onze eerste date gingen we samen mosselen eten aan zee, waarbij ik mezelf uitnodigde om met hem mee te rijden. Kwestie van wat milieubewust te doen enzo. De date was memorabel. En ik geef het toe, 2 jaar na datum kan ik nog steeds zwijmelend doen over mijn lief. Sinds kort zijn we zelfs verloofd. Mijn lief is trouwens iemand die je op regelmatige basis zal tegenkomen in mijn blogposts.

En naast mijn lief houd ik van het ondernemende leven, van bewust genieten en van dat ietsje minder (huh? wat?), van de wereld zien en spontaniteit. Maar daar later meer over.

Waar ik nu eigenlijk toe wil komen! Ik start met bloggen. Ergens las ik dat het nooit een slecht idee is om te bloggen, om een eigen mening te hebben. Geen gebrek aan een eigen mening; het bloggen is er tot nu toe nog niet van gekomen. Maar hΓ©, hier komt bij deze verandering in. Het is even wennen. Ik ben er ook niet van overtuigd dat ik echt een vlotte pen heb, maar het is het proberen waard.

Coffee Date #1

Coffee Date #1