Hi, ik ben Joy!

Deze blog gaat over mijn avontuur als ondernemer.
Ook een beetje over mijn lief en over hoe ik in het leven sta.

Kinnekessuiker zet je in de koelkast

Kinnekessuiker zet je in de koelkast

De bruine bolletjes die zich vormen, vind ik het lekkerst. Het feit dat je na een tijd zelfs niet met een hamer nog wat suiker kan scoren, is dan weer een nadeel.

Tot de mama zei dat je kinnekessuiker het best in de koelkast bewaart.

Desondanks dat ik niet lang voordien de ietwat choquerende documentaire That Sugar Film zag, kocht ik een pakje Cassonade Graeffe. Tegenwoordig hebben ze dat ook in een kleinere verpakking, handig. Ik maakte ÊÊn keer pannenkoeken, kwestie van een gegronde reden te hebben voor de aankoop, en vervolgens verhuisde de kinnekessuiker naar de koelkast waar het experiment zijn start nam.

Tot op vandaag is dit een succesverhaal.

Laat deze, volledig onzinnige, tip het leven u makkelijker maken.

Photo Credits

Billie Eilish. Duh.

Billie Eilish. Duh.